Si të publikoni fotot tuaja ne foto galeri

Hapi i 1-rë

Kliko mbi „create …“

Hapi i 2-të

Pastaj zgjidhe emrin e albumit [2] dhe kliko mbi “Add new album” [3]

Hapi i 3-të

Nese cdo gje okay, te “Album menager” e sheh emrin e albumit tend qe e ke zgjedhur me larte (ne kete figure “titulli”).

Nese jo, perserite edhe nje here proceduren deri ketu.

Hapi i 4-të

Nese e ke kriju pra albumin tend, atehere kliko [4] mbi „Fute (upload) fotografione“

Hapi i 5-të

Pasi te kesh klikuar “fute …” te hapet dritarja si ne vazhdim, ku nga [6] mund te klikosh butonin per te hapur Windows Explorer per te zgjedhur se ku e ke ne kompjuteribn tend foton.  

Lidhur me fotot, me duhe tte them se vetem keto ekstensione (file extensions) jane te lejuara: GIF/PNG/JPG/JPEG/TIF/TIFF  

Pasi te shohesh te [5] Pfad-in (p.sh. c:\temp\my foto.jpg) se ku ndodhet fotoja jote te cilin e ke zgjedhe me heret me [6], kliko [7] „Upload picture“.


Thats it! GR, 12.08.2006